Kijk het webinar over de nieuwe ronde Regio Deals terug

Op maandag 19 september organiseerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een webinar voor overheden, marktpartijen en andere organisaties die werken aan een aanvraag voor een Regio Deal. Tussen 15 juli en 15 november kunnen aanvragen ingediend worden voor de vierde tranche Regio Deals. In die aanvraag dienen regionale partijen duidelijk te maken hoe hun integrale aanpak bijdraagt aan de brede welvaart in hun regio.

Schermafbeelding uit het webinar over Regio Deals op 19 september 2022
Beeld: RVO
Schermafbeelding van het webinar over Regio Deals met host Arjan Wierda en programmamanager Regio Deals Natalie Burgers

Tijdens het webinar kwamen onder andere de volgende vragen aan bod:

  • Wat is het nut van Regio Deals?
  • Wat betekent het om de brede welvaart te vergroten?
  • Hoe maak ik een voorstel voor een Regio Deal?
  • Aan welke voorwaarden moet mijn voorstel voldoen?
  • Hoe worden Regio Deals betaald?
  • Hoe werkt het selectieproces?

Het webinar van 19 september is opgenomen en is nu terug te kijken, zodat zoveel mogelijk partijen die een voorstel voor een Regio Deal voorbereiden, voor deze of de volgende tranches, kennis nemen van de kaders en achtergrond. Het webinar is terug te kijken op Youtube.

Heb je het webinar gemist? Ben je op zoek naar meer verdiepende informatie of wil je graag in gesprek met betrokken collega's van ministeries? Meld je dan uiterlijk 26 september aan voor een van de Regio Deal-dagen in oktober 2022.