08 juni Regio Foodvalley Days 8, 9 en 10 juni 2023

Let op: deze activiteiten-item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Regio Foodvalley

De Regio Foodvalley werkt samen aan een toekomstbestendige regio waar het goed leven en werken is. Dit doen zij niet alleen, dat doen ze met elkaar!

De Regio Foodvalley organiseert op 8, 9 en 10 juni 2023 de Regio Foodvalley Days. Drie dagen vól inspiratie en kennismaken! Kennismaken met elkaar en met de regio.

Activiteiten Regio Foodvalley Days

Op donderdag 8 juni organiseert de Economic Board Regio Foodvalley een ‘Inspiration Dinner’ voor partners uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en kennisinstellingen. Tijdens het diner worden de gasten onder andere geïnspireerd door Saskia van den Muijsenberg over hoe leren van de natuur kan helpen om hedendaagse maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

Vrijdag 9 juni is er een netwerkbijeenkomst voor alle partners en stakeholders van Regio Deal Foodvalley. Na een gezamenlijke start gaan de deelnemers met elkaar op pad in de bus, op de fiets of in de trein om één of meer projecten en/of organisaties in Regio Foodvalley te bezoeken. Als afsluiter is er een netwerkborrel. 

Op zaterdag 10 juni kunt u Regio Foodvalley wandelend of per fiets ontdekken. Een ideale gelegenheid om de regio op andere manier te beleven.

Lees meer

Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 juni 2023.