30 maart Social Enterprise Overheidscongres: Hoe werken we samen aan systeemverandering voor brede welvaart?

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Zwitsalterrein, Apeldoorn

Kom net als andere ambtenaren en sociaal ondernemers ook naar het Social Enterprise Overheidscongres op 30 maart 2023 om dit thema te bespreken!

Wat kunt u verwachten?

Het centrale thema in deze editie is systeemverandering voor brede welvaart. Steeds meer overheden omarmen het begrip brede welvaart, maar hoe stuurt u hierop? Wat betekent dit voor uw economisch beleid? En welke rol spelen sociaal ondernemers om brede welvaart te realiseren? Dat ontdekt u op donderdag 30 maart in Apeldoorn!


Tijdens het congres vindt u interessante samenwerkingen en nieuwe oplossingen op allerlei prangende maatschappelijke thema’s (zoals circulaire economie, krachtige wijken en arbeidsparticipatie) en met verschillende effectieve instrumenten (zoals resultaatfinanciering, inkoop en makelaarsteams) in deelsessies.

Op verschillende plekken in het land zullen tevens regiohubs georganiseerd worden voor mensen die niet fysiek in Apeldoorn kunnen zijn. 

Praktische informatie

Kosten

Tickets kosten 225 euro per stuk (excl. btw).

Beleidsmakers van een G40 gemeente kunnen kosteloos een extra collega meenemen. Gebruik hiervoor de code 'G40' bij aanmelding.

Sociaal ondernemers betalen 95 euro (excl. btw).

Datum en locatie

Het Social Enterprise Overheidscongres 2023 vindt op 30 maart plaats op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Meer info en route vindt u hier.

Actuele informatie over sprekers, inspiratierondes en meer leest u op de website van dit Overheidscongres

Heeft u een vraag over het congres? Neem dan contact op via janna@social-enterprise.nl.